Celerol Security Systems
Cillierstraat 29
2572 AS 's-Gravenhage
T. 06 24 93 74 74
F. 070- 392 37 41
E.info@celerol.nl

Als je voor de beste kwaliteit kiest...

Carport (Autopoorten)


Wat misschien nog interessanter in ons assortiment te vinden is zijn de CARPORT systemen waarbij u toch een keuze heeft als het ware op een eigen parkeergarage!
Het uit aluminium bestaande skelet biedt optimale stevigheid bij windsnelheden van maar liefst 80 / 120 km per uur!
Voor optimale bescherming van de lak van u auto zijn de policarbonaat platen uiteraard 100% UV bestendig.
En natuurlijk niet te vergeten zijn de CARPORT systemen uitstekend in balans bij buitentemperaturen van -40C tot + 130C.
De panelen die het plaatje afmaken bestaan uit policarbonaat wat 14 keer lichter en 250 keer sterker is dan glas!
Wat betreft de lichtdoorlaatbaarheid komt de teller uit tussen de 82% en 90%.

Door berekeningen en vakkundigheid van het ontwerp kan het CARPORT systeem vrijwel overal geplaatst worden d.m.v. het hele platform op 2 poten te laten rusten. Dankzij dit systeem bespaart u voldoende ruimte om alsnog probleemloos te parkeren.

Dankzij het uitgelijnde vorm en aangebrachte hemelafvoer systeem blijft u auto ten alle tijden droog en schoon ondanks regen of sneeuw.
Het oogt heel sjiek en heeft een buitengewoon positieve uitstraling. De toegevoegde waarde van het systeem is een aanwinst op het geheel wat kan uitlopen tot waardestijging van u woning.Het kan tevens tot zijn recht komen bij u in de tuin of op de veranda als een “hotspot” voor ontkoeling tijdens zomers dagen. Voor technische specificaties, prijzen en een vrijblijvende offerte kunt u een afspraak maken met de verkoop manager N.Celenk op nummer 06-24937474.