Celerol Security Systems
Cillierstraat 29
2572 AS 's-Gravenhage
T. 06 24 93 74 74
F. 070- 392 37 41
E.info@celerol.nl

Als je voor de beste kwaliteit kiest...

Producten

Nieuw in ons assortiment!
Deurluifels en autopoorten


 • Open Stalen en aluminium rolluiken


  Vrijwel alle stalen en aluminium rolluiklamellen zijn te voorzien van openingen voor doorzicht en/of ventilatie. Het uitgestalde deel is nooit boven de 50%, waardoor deze uitvoeringen geschikt zijn als winkelafsluiting waar een grote mate van doorzicht vereist is. Mag een dicht rolluik nog van de gemeente? In veel gemeentes gelden strenge eisen voor rolluiken aan winkels. Dichte rolluiken worden, zeker in drukke winkelstraten niet meer toegestaan omdat het aanzicht van een winkelstraat hierdoor niet fraaier wordt en voor de brandveiligheid. Vele gemeentes stellen dat rolluiken een openheid moeten hebben van 70% of meer. In dat geval kan alleen een rolhek of transparant rolluik uitkomst bieden.

 • Dichte stalen en aluminium rolluiken

  Dichte rolluiken met uitgestalde gaten zijn minder sterk dan gesloten rolluiken. Immers, door het uitstansen verzwakt men de lamel en daarmee de constructie. Mits het juiste profiel en wanddikte voor de juiste toepassing wordt gekozen. Over het algemeen geldt hoe groter de opening, hoe dikker het materiaal. Stalen en aluminium dichte rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afschermen van gevels van winkels en voor expeditie. De keuze voor aluminium of stalen rolluiken wordt mede bepaald door de prijs. Een stalen rolluik is voordeliger echter zal door slijtage van de verzinkte laag (bij het openen en sluiten) in de loop der tijd gaan roesten. Aluminium rolluiken hebben dit verschijnsel uitaard niet. Vandaar dat aluminium rolluiken de voorkeur verdienen bij gebruik als expeditie rolluik.

 • Zonweringen


  De zonwering biedt bij elke stand van de zon een optimale bescherming tegen fel zonlicht, hoge temperaturen en zorgt zo voor de bescherming van uw kostbare interieur en terras. Hoe afwijkend uw vensters of hoeken ook zijn: onze vakmensen maken alles perfect op maat. De grootste collectie zonwering van diverse topmerken in alle prijsklassen. Van basic tot exclusief design, met uitrolbare volant in de voorlijst, met verlichting in de cassette of in de knikarmen. Met onbreekbare knikarmen uit gesmeed aluminium, of mischien gewoon standaard, maar wel altijd met de mooiste doeken en vanaf de betere, tot de allerbeste kwaliteit.

 • (Sier)hekwerken


  Wij hebben een groot assortiment (sier)hekwerken en inrijpoorten met verschillende afmetingen en kleuren. Onze producten zijn standaard gegalvaniseerd en kunnen in iedere RAL-kleur worden gepoedercoat. Dit biedt optimale bescherming tegen alle weersomstandigheden, en geeft u de garantie van een onderhoudsvrij sierhekwerk.

 • Markiezen


  Markiezen geven een nostalgische en exclusieve uitstraling. Door de fraaie ronde vormen passen ze bij traditionele woningen maar ook bij moderne huizen komen ze goed tot hun recht. Markiezen zijn verkrijgbaar in hout of aluminium.
  Door de dichte zijkanten vormen markiezen de perfecte zonwering, waarbij hinderlijke zij-inval van zonlicht tot het verleden behoort.

 • Zonneschermen


  Een veel gebruikt zonnescherm is het uitvalscherm. Hierbij bevinden zich aan beide zijden armen, die de doorloop belemmeren. Deze schermen worden dan ook vaak geplaatst voor ramen die zich niet op de begane grond of in de doorloop bevinden. Voordeel van een uitvalscherm is dat deze afhankelijk van de lichtinval een klein beetje of helemaal uitgedraaid kan worden. Om de zijwaartse lichtinval op te vangen raden wij te kiezen voor een scherm dat 50 tot 100 cm breder dan het kozijn is

 • Motoren en bedieningsapparatuur


  De motoren en bedieningsapparatuur die door Celerol wordt gebruikt is van hoog kwaliteit en betrouwbaarheid. De bedieningsapparatuur kan verschillen per klant, daardoor biedt Celerol verschillende bedieningen zoals: Somfy - Simu (motoren 5 jaar fabrieksgarantie), Sleutelschakelaar inbouw en/of opbouw (Geba of Halcomaster). Binnenschakelaar (Somfy), Tijdschakelaar (Somfy), Afstandbediening (Somfy, Simu en ons eigen huismerk)

 • Onderhoud en Reperatie


  D.m.v. een 24/7 service aan huis en een eigen service onderhoudsdienst zijn wij altijd bereikbaar en in staat om het probleem op te lossen. Mocht er om een of andere reden een onderdeel niet goed functioneren of gewoonweg kapot is, hebben wij altijd voorraad van onderdelen in onze service auto’s.Als u kosten wilt besparen kunt u een service contract aangaan. Voor meer info kunt u het servicecontract bekijken.


Het geheel assortiment van rolluiken, (sier)hekwerken en zonweringen zijn beschikbaar in de RAL-kleuren. De RAL-kleuren kunt u hier bekijken.