Gesloten Rolluiken 

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Buisrolluiken kopen?

Als winkelier kunt u eigenlijk niet zonder rolluik dezer tijden.
Zonder rolluik zijn uw ramen de enige bescherming tegen inbraak en vandalisme. Stalen gesloten rolluiken worden voornamelijk gebruikt voor het afschermen van winkelgevels tegen inbraak of vandalisme en voor expedities. Voor beveiliging van een locatie zoals bedrijfspanden of het hermetisch afsluiten van uw winkel in een winkelcentrum of in een woonwijk bent u bij ons op het juiste adres.

Kenmerken gesloten rolluik
Er zijn een aantal eigenschappen waar u een gesloten rolluik aan kunt herkennen:
– Solide afscherming.
– Inbraak werend en vandalismebestendig.
– Geschikt voor industriële toepassingen.
– Poedercoating in RAL-kleur.
– Verder is het pantser opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen die aan de onderzijde zijn afgewerkt met een dubbelwandige sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.

Het gesloten inbraakwerende rolluik van Celerol welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Inbrekers gaan meestal af op panden en huizen die het makkelijkst te betreden zijn. Daarom is het hedendaags erg belangrijk om uw huis, garage of bedrijfspand goed af te sluiten en te beveiligen. Om dit te kunnen doen is een gesloten rolluik zeer geschikt. Bij Celerol rolluikspecialist monteren wij op bouwkundige wijze allerlei soorten rolluiken en zo ook de gesloten rolluik.

Gesloten Rolluik kopen

Een gesloten rolluik wordt meestal voor huizen, garages en bedrijfspanden gebruikt. Dit is omdat een gesloten rolluik meestal beter geïsoleerd is dan een rolluik met openingen zoals de buis rolluik of de perfo rolluik. Gesloten rolluiken zijn over het algemeen ook erg stevig en robuust, waardoor ze meteen inbraakwerend zijn. Verder zijn gesloten rolluiken leverbaar in verschillende materialen en kleuren, zo kunnen wij dit helemaal aanpassen naar uw wensen. Voor uw woning wilt u natuurlijk een zo goed mogelijk beveiligde rolluik en daarom is een gesloten rolluik de beste oplossing voor een woning of een garage. De gesloten rolluik heeft de hoogste inbraakwerende beveiligingswaarde en is daarnaast ook erg vandalismebestendig.

Over Celerol

Celerol is sinds 1995 gespecialiseerd in het produceren en monteren van inbraakwerende rolluiken. Daarnaast beschikt Celerol over een professionele expeditie en hechten wij grote waarde aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij staan garant voor een snelle levering van rolluiken op maat. Wij zijn gevestigd in Den Haag en werken vooral in de regio Zuid-Holland. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ons in te huren voor reparatie en montage van rolluiken in andere regio’s binnen Nederland. Beveiligen is ons vak en wij doen onze uiterste best om topkwaliteit te leveren, zodat u hier nog jaren van kunt profiteren.

Gesloten rolluik bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede en stevige gesloten rolluik voor bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort gesloten rolluik het best bij u past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons