Somfy Rolluiken 

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Somfy Rolluik kopen?

Voor de personen die het niet weten is Somfy een producent van besturings- en motorisatie-elementen voor het bouwen van interieurs en gevels. Deze leverancier biedt slimme rolluiken aan die uw huis kan beschermen en het leven eenvoudiger maken. Omdat deze producten van dit merk van hoogwaardige kwaliteit zijn, bieden wij ze ook aan bij Celerol. Hier bent u aan het juiste adres om uw rolluiken van Somfy aan te schaffen.

Somfy rolluik

Bent u op zoek naar een rolluik voor uw woning? Dan bieden we een ultra stille rolluik aan, die beschikt over een handige start en stop functie. Dit is ideaal voor in de slaapkamer. Natuurlijk is deze rolluik gemakkelijk te bedienen en kunt u hier jarenlang plezier van hebben. Ook helpen wij u graag bij het monteren en installeren van de rolluik. Onze collega’s geven u graag advies over de rolluiken en welke het best aansluit op uw wensen. Bij sommige van onze elektrische rolluiken is het zelfs mogelijk om deze via de smartphone te bedienen. Bent u op zoek naar een Somfy rolluik? Dan kunt u gerust contact opnemen met een van onze specialisten.

Somfy Handzender

Wilt u een elektrisch rolluik aanschaffen met een handzender? Dan kiest u voor draadloze, individuele bediening. Met behulp van deze handzender kunt u gemakkelijk de rolluiken van beneden naar boven bewegen. Ook kunt u deze handzender aan de wand ophangen op een gewilde plek in uw huis. Denk eens aan hoe handig dit kan zijn wanneer u veel last heeft van het zonlicht wat binnenkomt in uw huis. Met behulp van een rolluik van het merk Somfy, is het zelfs mogelijk om bepaalde vaste tijden in te schakelen via de app. U kunt ook op afstand controleren of alle rolluiken goed dicht zijn. Wij helpen u bij Celerol graag aan het juiste product. Neem daarom contact op met een van onze medewerkers en vindt het product wat bij u past. Wij proberen het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.

Simu handzenders

Simu is een ander bekend merk in de wereld van handzenders voor rolluiken en rolluik onderdelen. Simu staat vooral bekend om de hoogwaardige kwaliteitsproducten die ze bieden. Wilt u meer informatie over Simu handzenders? Bekijk dan de Simu pagina.

Meer info over Somfy artikelen?

Wilt u een Somfy rolluik met Somfy handzender aanschaffen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het repareren van een Somfy apparaat? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Ondanks drukke periode vlak na feestdagen zeer snel contact en afspraak aan huis. Goede op maat service en advies. Makkelijk en kundig in omgang en informatie voorziening. Montage met drie man en binnen halve dag alles perfect geïnstalleerd. Hoge kwaliteit spullen. Goede garantie en 24 uurs service. Uiterst tevreden. Hartelijk bedankt nogmaals.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons