Rolluik reparatie Rotterdam

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluik onderhoud

Na de aanschaf van een rolluik is het ook belangrijk dat u dit regelmatig en goed onderhoudt. Regelmatig onderhoud van uw rolluik verkleind namelijk de kans op storingen en zo voorkomt u extra kosten. Celerol is naast het produceren en monteren van rolluiken ook gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud ervan.

Celerol is gevestigd in Den Haag, maar biedt even goed haar reparatie en onderhoudsservice in Rotterdam en andere steden aan. De gemiddelde levensduur van een rolluik is vijftien jaar, dit is een behoorlijk lange periode en daarom is het erg belangrijk dat uw rolluik om de zoveel jaar eens een onderhoudsbeurt krijgt. Tussendoor is het belangrijk dat u zelf de rolluik op de juiste manier onderhoudt en zorgvuldig en veilig te werk gaat met de rolluik. Mocht u er niet zeker van zijn of uw rolluik een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan kunt u ons altijd contacteren voor advies en het maken van een afspraak.

Doordat een rolluik redelijk lang mee gaat, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u eens een storing heeft. Bij Celerol hebben wij een storingsdienst die altijd voor u klaar staat! Onze storingsdienst is 24 uur per dag geopend en dat elke dag van het jaar. Als uw rolluik de levensduur van 15 jaar al is gepasseerd, dan is de kans op schade en storingen groter. Wij raden in zulke gevallen aan om een nieuwe rolluik aan te schaffen, maar wilt u toch liever uw vertrouwde rolluik behouden? Dan is dat in de meeste gevallen ook mogelijk, wij hebben namelijk genoeg rolluik onderdelen op voorraad om een niet functionerend onderdeel snel te vervangen. De levensduur van de onderdelen is niet meteen in te schatten, dit hangt af van de manier waarop er wordt omgegaan met de betreffende onderdelen (hoe vaak wordt de rolluik gebruikt, hoe vaak wordt er onderhoud verricht en het gewicht van de rolluik speelt daarbij ook een belangrijke rol).

Reparatiekosten
 Als de rolluik of een van de onderdelen een defect heeft, is dit natuurlijk geen pretje en zult u onze service in moeten schakelen. Afhankelijk van het defect zijn hier kosten aan verbonden. De kosten van de reparatie kunnen wij van tevoren niet bepalen, daarom raden wij aan om contact met ons op te nemen voor een goede prijs indicatie.

Rolluik onderhoud Rotterdam nodig?

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Afspraak maken

Wilt u meer informatie over de reparaties en het onderhoud van uw rolluik of rolluik motor of bent u benieuwd naar de rolluik reparatie kosten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070-2040240. of u kunt ons een mail sturen naar: info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons adres: Cilliersstraat 29, 2572AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons