Rolluiken Monteur

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluiken monteur

Rolluiken monteur inschakelen? Wanneer een rolluik niet meer dicht gaat, wilt u dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk oplossen aangezien inbrekers hier maar al te graag van willen profiteren. Celerol staat daarom dag en nacht voor u klaar om zo snel mogelijk het probleem te verhelpen. Dagelijks is ons team op pad, zo hebben wij verschillende opdrachten door heel het land om rolluiken te plaatsen.

Wanneer u een storing heeft kunnen wij direct de dichtstbijzijnde rolluiken monteur inschakelen. Onze professionals zijn altijd op pad met een werkbus waarin zij altijd alle gereedschap en onderdelen bij zich hebben. Bij Celerol zijn wij al 26 jaar lang gespecialiseerd in rolluiken. Voor ieder model hebben wij ook een oplossing en de juiste materialen bij ons.

Rolluiken monteur

Op de hoogte van de nieuwste technieken – Rolluiken monteur

In de wereld van vandaag de dag, vinden ontwikkeling steeds plaats. Ook op het gebied van rolluiken vinden er veel ontwikkelingen plaats. Zo kunt u tegenwoordig er ook voor kiezen om uw rolluiken te openen en te sluiten met uw mobiele telefoon. Sinds 1995 zijn wij bij Celerol altijd op de hoogte van nieuwste technieken op het gebied van rolluiken. 

Onze rolluiken monteurs worden dan ook ieder jaar een aantal keer getraind. Zo weten zij precies wat het probleem kan zijn wanneer een rolluik bijvoorbeeld niet wilt sluiten en/of openen. In veel gevallen kunnen wij dan ook binnen 2 uur het probleem oplossen. Heeft u een probleem met uw rolluik? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of via Facebook.

Rolluiken reparatie kosten

Wanneer uw (stalen) rolluik stuk is, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Niet iedereen beschikt dan ook over deze kennis. Wij raden dan ook iedereen af om zelf te proberen de kapotte rolluik te repareren. Het eerste wat u dient te doen is het inschakelen van een professionele monteur. De rolluiken reparatie kosten, hangen van verschillende factoren af. 

Allereerst moet er vastgesteld worden wat het probleem is en welk onderdeel het heeft begeven. Dient het kapotte onderdeel vervangen te worden? Of kan onze rolluiken monteur het onderdeel weer aan de praat krijgen? Ook is het  belangrijk dat onze monteur er gemakkelijk bij kan. Is dit niet het geval? Dan moeten wij ook een hoogwerker inschakelen. Wilt u snel te weten komen wat rolluiken reparatie kosten? Neem dan telefonisch contact met ons op en beschrijf het probleem zo precies mogelijk. Op deze manier kunnen wij een indicatie geven wat de kosten zullen bedragen.

Geen oplossing? Dan betaald u niks bij Celerol!

Bij Celerol hebben wij service hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook met de nieuwste apparatuur van de hoogste kwaliteit. Want wanneer u een storing heeft willen wij niet alleen het probleem zo snel mogelijk verhelpen, ook willen wij ervoor zorgen dat u er de komende jaren geen last meer van zult hebben. In bijna alle gevallen hebben onze rolluiken monteurs wel een oplossing voor uw probleem. Valt het probleem niet direct op te lossen of heeft onze rolluiken monteur het onderdeel niet bij zich in de werkbus? Dan hoeft u niks te betalen!

Contact

Wilt u meer informatie over het reparen van uw rolluik of over onze rolluiken monteurs? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-204 0240 of stuur een e-mail naar info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Den Haag voor een kopje koffie of advies. Adres: Cilliersstraat 29, 2572 AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons