Rolluiken Utrecht

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluiken Utrecht

Celerol is gespecialiseerd in het produceren en bouwkundig monteren van allerlei soorten rolluiken op maat. Wij zijn al sinds 1995 actief op de markt van rolluiken en bezorgen duizenden klanten en veilig gevoel met onze rolluiken van topkwaliteit. Bent u woonachtig in omgeving Utrecht en op zoek naar goede beveiliging voor uw pand? Neem dan vooral contact met ons op.

Rolluiken Utrecht

Ondanks dat Celerol gevestigd is in Den Haag, bieden wij ook rolluiken aan in Utrecht. Wij zijn namelijk actief binnen heel Nederland en het is voor ons zeker geen probleem om naar Utrecht te reizen.

 

Rolluiken Woerden

Ook als u in Woerden of omgeving woont kunt u uiteraard bij ons terecht. Of u nou op zoek bent naar een goede rolluik voor uw woning, garage, winkelpand of ander bedrijfspand, dit is geen probleem voor ons. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het produceren van onder andere gesloten rolluiken die zeer inbraakwerend zijn, maar ook in rolluiken voor winkelpanden. Hierbij kunt u denken aan een Perfo rolluik of een buis rolluik. Het is maar net waar u naar op zoek bent.

Verschillende rolluiken

Bij Celerol kunt u terecht voor allerlei verschillende soorten rolluiken in verschillende kleuren en maten. Zo bieden wij bijvoorbeeld gesloten inbraakwerende rolluiken die erg vandalismebestendig zijn en een solide afscherming hebben. Ook voor een rolluik voor uw winkelpand bieden wij rolluiken met een doorzicht van 70% of 80%, dit zorgt voor een neutrale uitstraling en zo kunnen voorbijgangers toch zien om wat voor winkel het hier gaat. Ondanks de inkijk is uw winkel dan toch goed beveiligd en beschermd.

Rolluiken Nieuwegein, Woerden of Utrecht bestellen?

Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een goede rolluik voor bijvoorbeeld uw huis of uw winkel, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort rolluik het best bij u past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons