Rolluik onderdelen

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluik onderdelen

Wilt u graag rolluik onderdelen bestellen? Dan bent u bij Celerol aan het juist adres! Celerol is gespecialiseerd in het leveren en bouwkundig monteren van allerlei soorten rolluiken op maat. Wij zijn al sinds 1995 actief op de markt van rolluiken en bezorgen duizenden klanten een veilig gevoel met onze rolluiken van topkwaliteit. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons rolluik onderdelen te kopen. Wij beschikken over een divers assortiment en zorgen ervoor dat het bestellen van uw rolluik onderdelen snel en eenvoudig verloopt. Weet u nog niet precies wat voor soort rolluik u nodig heeft? Dan helpen onze collega’s u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij ervan verzekerd dat wij u goed kunnen helpen.

Bij Celerol beschikken wij over een breed assortiment aan rolluik onderdelen. We beschikken over bekende merken zoals Somfy en Simu en daarnaast ook over een professionele expeditie en hechten grote waarde aan kwaliteit en het nakomen van afspraken. Wij staan garant voor snelle levering! Kortom, uw rolluik onderdelen bestellen doet u bij Celerol.

Wanneer u besluit om geen nieuwe rolluik onderdelen te kopen en u laat uw rolluik liever door ons repareren, is dat natuurlijk ook mogelijk. Wanneer een rolluik onderdeel niet meer goed functioneert of defect is, hebben wij meestal genoeg onderdelen op voorraad liggen of anders wel binnen 24 uur. Wij raden altijd aan om uw rolluik regelmatig te onderhouden, dit verminderd de kans op storing. De gemiddelde levensduur van een rolluik is vijftien jaar. Is uw rolluik ouder dan vijftien jaar? Dan is de kans op storingen en defecte onderdelen groter. De gemiddelde levensduur van rolluik onderdelen is moeilijk in te schatten. Dit hangt af van allerlei zaken, zoals hoe vaak u de rolluiken gebruikt, de mate van onderhoud en het gewicht van het rolluik.

Rolluik onderdelen nodig?

 Bij Celerol beschikken wij over een enorme productkennis waardoor wij u eenvoudig kunnen informeren over rolluik onderdelen, of u kunnen helpen met het zoeken naar een passend alternatief. Ook zorgen wij voor een grote voorraad aan rolluik onderdelen, zodat deze altijd snel geleverd kunnen worden!

Rolluik onderhoud Rotterdam nodig?

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Rolluik onderdelen bestellen

Wilt u graag uw rolluik onderdelen bestellen maar u heeft hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons