Perfo Rolluiken 

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Perfo Rolluik kopen?

Als winkelier kunt u eigenlijk niet zonder rolluik dezer tijden.
Zonder Rolluik zijn uw ramen de enige bescherming tegen inbraak en vandalisme. Een regulier gesloten rolluik zou hier eventueel van toepassing zijn, maar die zijn meestal ook helemaal dicht, geen doorkijk, dus ook geen voorbijgangers die in uw winkel naar binnen kunnen kijken. Zonde! In zulke gevallen biedt de Perfo rolluik van Celerol de ideale uitkomst om toch uw winkel optimaal te beschermen tegen inbraak of vandalisme en alsnog een ruime doorkijk in uw winkel te creëren.

Kenmerken perfo rolluik
– Solide afscherming.
– Inbraak werend en vandalismebestendig.
– Ruime doorzicht van 70% d.m.v. micro perforaties.
– Poedercoating in RAL-kleur.

 

De Perfo90 van Celerol is een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders.
Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen voorzien van perforatie, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel.
Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving.

Kenmerken Perfo Rolluik

Het Perfo Rolluik is geheel geperforeerd met minuscule gaatjes van 3 mm, waardoor een “vitrage-effect” ontstaat. Een traditioneel (blind) rolluik met de eigenschappen van de hedendaagse vraag naar doorzicht. Het is verbazingwekkend hoeveel doorzicht dit rolluik te bieden heeft. Vooral bij duisternis en met kunstlicht achter het rolluik, is de doorkijk capaciteit indrukwekkend. Het doorkijkeffect wordt optimaal indien het rolluik in een donkere kleur wordt uitgevoerd. Het Perfo Rolluik van Celerol biedt de ideale uitkomst om toch uw winkel optimaal te beschermen tegen inbraak of vandalisme en alsnog voorbijgangers een doorkijk te geven in uw winkel. Dit komt, omdat het Perfo Rolluik een doorzicht van 70% heeft door middel van de minuscule gaatjes. Daarnaast heeft het Perfo Rolluik een solide afscherming en heeft het een poedercoating in RAL-kleur.

De Perfo90

De Perfo90 van Celerol is een inbraakwerend rolluik welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen voorzien van perforatie, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Is de Perfo90 toch niet helemaal wat u zoekt voor uw winkel? Dan heeft Celerol ook nog het buis rolluik.

ARG96 buis rolluik

Dichte rolluiken worden zeker in drukke winkelstraten niet meer toegestaan omdat het aanzicht van een winkelstraat hierdoor niet fraaier wordt en voor de brandveiligheid. Veel gemeentes stellen dat rolluiken een openheid moeten hebben van 70% of meer. In dat geval kan alleen een open Buis rolluik of Perfo rolluik uitkomst bieden. Het ARG96 buis rolluik van Celerol is een inbraakwerend oprolbaar buis rolhek welke standaard voorzien is van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppelschakels, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandige sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Het ARG96 buis rolluik heeft maar liefst 80% doorzicht en laat dus nog meer zien van uw winkel.

Vragen over het Perfo rolluik

Bent u geïnteresseerd in het Perfo Rolluik of het buis rolluik? Of wilt u advies? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons