Rolluiken Rotterdam

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluiken Rotterdam

Rolluiken Rotterdam plaatsen? Bij Celerol bent u aan het juiste adres. Celerol is de nummer #1 rolluiken specialist van Zuid-Holland. Met onze jarenlange ervaring hebben wij voor ieder probleem wel een oplossing. Steeds meer ondernemers die beschikken over een pand of woningbezitters, kiezen voor rolluiken in Rotterdam. Uit de cijfers van het aantal inbraken in de gemeente Rotterdam is gebleken dat het aantal inbraken en poging tot inbraken, flink is gedaald. Een belangrijke oorzaak hiervan is dat steeds meer mensen kiezen voor kwalitatieve rolluiken. Wilt u meer te weten komen over onze rolluiken in Rotterdam? Of wilt u voorzien worden van vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.

Rolluiken Rotterdam

Aanbod rolluiken – Rolluiken Rotterdam

Celerol bestaat al een lange tijd, namelijk sinds 1995. Met 26 jaar aan ervaring hebben wij voor ieder probleem wel een oplossing op het gebied van rolluiken. Wanneer u eraan denkt om een rolluik te laten plaatsen, moet u de volgende punten in afweging nemen:

  • Isolatie

Vind u het belangrijk dat een rolluik voldoende isolatie biedt?

  • Privacy

Vind u het belangrijk dat een rolluik voldoende privacy biedt?

  • Inbraakwerend

Vind u het belangrijk dat een rolluik inbraakwerend is?

  • Zonwerend

Vind u het belangrijk dat een rolluik zonwerend is?

Afhankelijk van wat u belangrijk vindt, kunnen onze professionals u voorzien van passend advies. Zo voorkomen we dat u onnodig extra kosten maakt. Heeft u al een rolluik op het oog of zoekt u een vergelijkbare rolluik in Rotterdam? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen voorzien van informatie via de mail. Ook kunt u ons natuurlijk een bericht sturen via Facebook.

Rolluiken reparatie Rotterdam

Celerol is de rolluikspecialist een full service aanbod. Wat houdt ons full service aanbod dan precies in? Naast dat wij u kunnen adviseren bij het kiezen van rolluiken en rolluiken bij u komen plaatsen, kunnen wij ook kapotte rolluiken repareren. Heeft u last van een storing? Aarzel dan niet een neem contact met ons op. Wij staan op ieder moment van de dag voor u klaar. Heeft een andere partij de rolluiken in Rotterdam bij u geplaatst? Geen probleem, ook dan kunnen wij u van dienst om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. Wij zijn werkzaam door heel Nederland zo kunt u voor ons kiezen voor uw rolluiken Den Haag, Amsterdam, Utrecht enzovoort.

Contact

Wilt u meer informatie over Rolluiken Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-204 0240 of stuur een e-mail naar info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Den Haag voor een kopje koffie of advies. Adres: Cilliersstraat 29, 2572 AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons