Inbraakwerende rolluiken

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Inbraakwerende Rolluik kopen?

Een inbreker kiest altijd een huis of winkelpand die makkelijk toegankelijk is, daarom is het van essentieel belang dat u dit goed afsluit en beveiligd. Celerol is gespecialiseerd in allerlei soorten rolluiken, zo hebben wij onder andere inbraakwerende rolluiken. Bekijk het aanbod voor meer informatie over de verschillen in de rolluiken.

Gesloten rolluiken

Er zijn een aantal soorten inbraakwerende rolluiken en de gesloten rolluik is hier een variant van. Deze rolluik is standaard voorzien van stalen gegalvaniseerde geleiders. Het pantser is opgebouwd uit enkelwandige stalen bolvormige lamellen, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230V elektrische buisaandrijving. Verder zijn de gesloten rolluiken ook nog vandalismebestendig, geschikt voor industriële toepassingen en hebben ze een solide afscherming. Deze rolluiken zijn ideaal voor het hermetisch afsluiten van bedrijfspanden.

Perfo Rolluik

Een andere inbraakwerende rolluik die veel gebruikt wordt is de perfo rolluik. Deze rolluik is zeer geschikt voor bijvoorbeeld overdekte winkelcentra. De rolluik heeft allemaal micro perforaties waardoor er goed doorheen gekeken kan worden, het biedt een doorzicht van wel 70%. Maar ook deze inbraakwerende rolluik is vandalismebestendig en houdt de inbrekers tegen.

Buis Rolluik

Een buis rolluik heeft net als de perfo rolluik een goede doorkijk en is ook zeer geschikt voor winkelstraten en winkelcentra. Dit zorgt er namelijk voor dat er wel goed te zien is dat er winkels zijn, maar biedt aan de andere kant toch bescherming voor de winkels. Ook is een buis rolluik goed voor de brandveiligheid. Het pantser is opgebouwd uit rechte ronde buizen van die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppelschakels, waarbij aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Deze rolluik biedt een doorzicht van maarliefst 80% en heeft een neutrale uitstraling.

Woning Rolluiken

De naam zegt het al, deze rolluik is ideaal voor woningen en garages. Naast de inbraakwerende functie die de woning rolluik heeft, werkt het ook nog eens isolerend. Deze rolluik zorgt ervoor dat de kou in de winter niet binnenkomt en u geen geluidsoverlast van buiten krijgt. Verder heeft de woning rolluik een zeer elegante uitstraling dankzij het strakke design en bevat het geïntegreerde tochtstippen. De rolpoort C77 is een woning rolluik die standaard voorzien is van stevige aluminium geleiders.

Inbraakwerende rolluik bestellen?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een goede inbraakwerende rolluik voor uw bedrijfspand of uw woning? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

De storing aan mijn ‘antieke’ rolluik is vakkundig verholpen en tegelijk is er nog een mankement gevonden en ook dat is direct gefixt. Vriendelijk, snel en ook een meevaller qua kosten. Bedankt!

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons