Rolluik bediening

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluik bediening

De bediening van een rolluik is een erg belangrijk aspect van rolluiken. U wilt namelijk dat dit makkelijk en soepel verloopt en daarnaast ook goed beveiligd is. Bij Celerol bieden wij elektrische bedieningen voor rolluiken.

Tegenwoordig wordt er in bijna alle gevallen voor een elektrische rolluik gekozen. Elektrische rolluiken zijn met name fijn voor het gebruiksgemak en het kost weinig moeite om de rolluiken op te halen of te laten zakken. Elektrische rolluiken zijn over het algemeen wel duurder dan handbediende rolluiken, maar op de lange termijn leveren elektrische rolluiken wel meer plezier en gemak op. Een elektrische rolluik is het geld zeker waard! Bij elektrische rolluiken zijn er twee soorten elektrische bedieningen: afstandsbediening of schakelaar

 

Schakelaar & Afstandsbediening

Rolluiken met een schakelaar kunnen aan elkaar gekoppeld worden of per rolluik kan er een aparte schakelaar zijn. Het voordeel van een schakelaar voor een elektrisch rolluik is dat je geen afstandsbediening kwijt kan raken of een batterij hebt die leeg kan raken. Maar er moet wel rekening gehouden worden met de plek waar de schakelaar komt te hangen, bijvoorbeeld als u kleine kinderen heeft, deze niet gaan spelen met de schakelaar. En er zit wel altijd een extra schakelaar aan de muur. Daarom kiezen veel mensen ook voor een afstandsbediening. Daarnaast is er ook keuze uit een afstandsbediening. Een afstandsbediening voor rolluiken wordt steeds vaker gebruikt. Het voordeel van afstandsbedieningen ten opzichte van een schakelaar is dat u vanaf iedere plek in het huis de rolluiken kunt bedienen.

Merken afstandsbedieningen

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Buis rolluik bestellen

De Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede en veilige rolluik bediening voor bijvoorbeeld uw winkel of huis, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort elektrische bediening het best bij u past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons