Rolluik reparatie

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluik reparatie

Celerol beschikt over een 24-uurs storingsdienst die 7 dagen per week 365 dagen per jaar om u bij eventuele calamiteiten van dienst te zijn, ook als u geen klant bent kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Mocht er om een of andere reden een onderdeel niet goed functioneren of gewoonweg kapot is, hebben wij in de meeste gevallen (of binnen 24 uur) voorraad van onderdelen in onze service auto’s. Omdat uw rolluik veel in gebruik is, kan deze natuurlijk wel eens kapot gaan. Ook dat hoort erbij. Gelukkig biedt Celerol ook rolluik reparaties aan en is uw rolluik zo weer gemaakt! 

Rolluik storingsdienst
Celerol heeft een 24-uurs storingsdienst die 7 dagen per week 365 dagen per jaar bereikbaar is. Wij hebben geen wachttijden, geen doorschakelingen en meteen persoonlijk contact met een van onze technische specialisten. Ook als u geen klant bent bij Celerol, kunt u gebruik maken van onze dienstverlening. Heeft u een storing? Bel dan naar: 070-2040240

Wanneer er een onderdeel niet goed meer functioneert van het rolluik of kapot is, hebben wij meestal genoeg onderdelen op voorraad liggen of anders wel binnen 24 uur.
Regelmatig onderhoud aan uw rolluik, verminderd de kans op storing. De gemiddelde levensduur van een rolluik is vijftien jaar. Is uw rolluik ouder dan vijftien jaar? Dan is de kans op meer schade steeds groter. Met de bijbehorende kosten. Investeren in een nieuwe rolluik kan dan de beste oplossing zijn. Voor de onderdelen is geen gemiddelde levensduur te geven. Dit hangt af van allerlei zaken, zoals hoe vaak je de rolluiken gebruikt, de mate van onderhoud en het gewicht van het rolluik.

Reparatiekosten
De kosten van een rolluik reparatie hangt af van hetgeen wat gerepareerd moet worden. Ook stellen wij vooraf een aantal vragen aan u, voordat wij u een prijsopgave kunnen geven. Daarnaast spelen factoren zoals de locatie waar het onderdeel moet worden gerepareerd of vervangen ook een rol, dit is in verband met de voorrijkosten die wij rekenen. Wij raden u aan om contact met ons op te nemen voor de exacte kosten van uw rolluik reparatie.

Reparatiekosten motorrolluik
Is de motor van het rolluik kapot? Dan raden wij aan om deze te laten vervangen. Een nieuwe motor is namelijk betrouwbaarder dan een gerepareerde motor. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het type rolluik dat u heeft en de grootte ervan. Ook hiervoor raden wij u aan om contact met ons op te nemen voor een goede prijs indicatie.

Afpraak maken

Wilt u meer informatie over de reparaties en het onderhoud van uw rolluik of rolluik motor of bent u benieuwd naar de rolluik reparatie kosten? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070-2040240. of u kunt ons een mail sturen naar: info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom op ons adres: Cilliersstraat 29, 2572AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Duman

Client

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons