Rolluiken Zuid-Holland

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluiken Zuid-Holland

Celerol is een rolluiken specialist, gevestigd in Den Haag in Zuid-Holland. Sinds 1995 zijn wij al een bekende naam in de wereld van elektrische rolluiken. U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken en monteren van rolluiken voor uw woning, winkelpand, bedrijfspand of garage. Daarnaast bieden wij ook een reparatieservice en een 24-uurs storingsdienst aan die 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Waarom kiezen voor Celerol?

Bij een rolluik is het fijn als deze eenvoudig en snel te bedienen is. Daarom werken wij bij Celerol enkel met elektrische rolluiken die met een handzender te bedienen zijn. Onze handzenders zijn van bekende merken zoals Simu en Somfy. Daarnaast hebben wij ook ons eigen merk GNS, dit zijn afstandsbedieningen van top kwaliteit en erg makkelijk in gebruik. Heeft u vragen over onze handzenders? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen voor advies van een van onze specialisten.

 

Reparatie en onderhoud

Mocht u een defect hebben aan uw rolluik, dan kunt u ervoor kiezen om uw rolluik door ons te laten repareren. Wij zijn ook in de reparatie en het onderhoud van rolluiken actief binnen heel Zuid-Holland. Woont u bijvoorbeeld in Dordrecht? Dan is dat geen probleem en kunt u voor onze rolluiken reparatie Dordrecht ook terecht bij ons. Als u last heeft van een storing, dan kunt u onze storingsdienst telefonisch bereiken op elk moment van de dag. Wij staan niet alleen klaar voor onze klanten, maar ook als u geen klant bent van Celerol kunt u bij ons terecht voor het oplossen van uw storing. De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het defect en de grootte van de te repareren rolluik. Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie kunt u een kijkje nemen op de pagina van Rolluik reparatie.

Rolluiken Zuid-Holland

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Rolluiken in Zuid-Holland of omgeving nodig?

Woont u in omgeving Zuid-Holland en wilt u graag een rolluik op maat laten maken en monteren? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons