Rolluiken Noord-Holland

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluiken Noord-Holland

Een goede rolluik is tegenwoordig van essentieel belang. De afgelopen jaren wordt het aantal aangiftes van inbraken geschat op 50.000 keer en dat is alleen nog maar het aantal keer dat er daadwerkelijk aangifte is gedaan, dat is een groot aantal en wij willen natuurlijk dat dit aantal de komende jaren fors reduceert. Daarom raden wij een ieder aan om uw pand zo goed mogelijk te beveiligen. Want een inbreker kiest meestal voor een pand dat niet goed beveiligd is en daardoor makkelijk te betreden is.

Regio Noord-Holland

Bij een rolluik is het fijn als deze eenvoudig en snel te bedienen is. Daarom werken wij bij Celerol enkel met elektrische rolluiken die met een handzender te bedienen zijn. Onze handzenders zijn van bekende merken zoals Simu en Somfy. Daarnaast hebben wij ook ons eigen merk GNS, dit zijn afstandsbedieningen van top kwaliteit en erg makkelijk in gebruik. Heeft u vragen over onze handzenders? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen voor advies van een van onze specialisten.

 

Rolluiken in Noord-Holland

Celerol is een rolluiken specialist, gevestigd in Den Haag. Maar dat neemt niet weg dat wij onze diensten in het hele land aanbieden. Zo kunt u bij ons ook terecht als u een rolluik op maat wilt laten maken en monteren in de provincie Noord-Holland.

Rolluiken Amsterdam of omgeving nodig?

Wilt u uw rolluik een onderhoudsbeurt geven of moet er iets aan gerepareerd worden? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over onze producten en diensten kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons