Waarom rolluiken?

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Waarom rolluiken?

Waarom rolluiken plaatsen? Misschien heeft u zich dit wel eens afgevraagd. Bij Celerol hebben wij al sinds 1995 een passie voor rolluiken en zijn wij er 100% zeker van dat rolluiken alleen maar voordelen kennen.

Waarom Rolluiken?

Veilig gevoel – Waarom rolluiken?

Dagelijks plaatsen onze professionals rolluiken door heel Nederland. Vele klanten uit ons klantenbestand geven dan ook aan dat de voornaamste reden voor het plaatsen van een rolluik, is dat zij zich veel veiliger voelen. Bij Celerol werken wij enkel met de beste materialen en A-merk stalen rolluiken. Een inbreker zal dan ook voortaan twee keer nadenken voordat diegene overgaat tot het plegen van een inbraak.

Inbraakwerend 

Na een jaar hard werken bent u vaak wel toe aan vakantie. Wanneer u voor een bepaalde tijd weg gaat, zal het inbrekers direct opvallen dat er niemand thuis is. Door het plaatsen van rolluiken hoeft u hier niet over na te denken. Inbrekers kunnen niet naar binnen kijken en weten dus niet wat zij binnen kunnen treffen. Een inbreker zal altijd eerder kiezen voor een pand of woning zonder rolluiken, aangezien dit een obstakel is.

Zonwerend & geluidswerend 

Vele denken enkel dat rolluiken inbraakwerend zijn. Toch kennen rolluiken meer voordelen, zo zijn onze rolluiken zonwerend en geluidswerend. Wilt u besparen op uw energierekening voor uw woning en/of pand? Onze rolluiken houden de zon buiten. Gemiddeld genomen kan er tussen de 2 en 15% worden bespaart op de energierekening. 

Wanneer u aan een drukke weg woont en u last heeft van auto’s die bijvoorbeeld voorbij rijden, is het aangeraden om rolluiken te laten plaatsen. Wanneer u de rolluiken sluit kunt u heerlijk genieten van de stilte en de rust. De lamellen van onze rolluiken zijn namelijk voorzien van een isolerend schuim. Het geluid wat van buitenaf komt kan hier dus niet doorheen dringen.

Betere nachtrust & Inkijk werend

Een goede nachtrust hebben we allemaal nodig om iedere dag te kunnen presteren. Geluiden van buitenaf en een kamer die niet volledig donker is, zijn een van de voornaamste redenen waardoor u geen goede nachtrust heeft. Wanneer u kiest voor de rolluiken van Celerol bent u zeker van een goede nachtrust, aangezien onze rolluiken geluidswerend en inkijk werend zijn. Lichtstralen kunnen niet naar binnen schijnen. Uw slaapkamer wordt dus volledig verduisterd. 

Contact

Wilt u meer informatie waarom rolluiken plaatsen verstandig is? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-204 0240 of stuur een e-mail naar info@celerol.nl, ook kunt u ons ook een bericht sturen via Facebook. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Den Haag voor een kopje koffie of advies. Adres: Cilliersstraat 29, 2572 AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons