Zonwering

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Woning Rolluik 
kopen?

Als u op zoek bent naar een rolluik van de beste kwaliteit, is de Heroal 41 wellicht geschikt voor u. Dit is namelijk een rolluik van het Duitse merk Heroal, die de uitvinder is van het rolluik. Heroal produceert als een van de weinige merken al zijn rolluikonderdelen in eigen beheer.

Eigenschappen HEROAL 41
Het Heroal 41 rolluik is niet zomaar een rolluik, als u voor de Heroal 41 kiest, kiest u voor premium kwaliteit. De naam ‘Heroal 41’ is bedacht, omdat de lamelhoogte van het rolluik 41 mm dik is. Het Heroal 41 rolluik is uitgevoerd met een hoogwaardige, dubbelwandige aluminium lamel met een slijtvaste, meermalig gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatie kern van polyurethaanschuim. Het aluminium rolluik is netjes afgewerkt met een meermalige poedercoating. Doordat de lamellen onder druk zijn gevuld met polyurethaanschuim, heeft het pantser een compactere vulling en is het pantser hierdoor zeer stabiel. Aan het Heroal 41 rolluik zijn een aantal voordelen verbonden, zo is het rolluik niet alleen inbraakwerend, zonwerend, regenwerend en inkijkwerend, maar is het ook nog eens geluidswerend en energiebesparend!

Heroal

Heroal is een van de beste aluminium systeem bedrijven die op elkaar afgestemde deuren, ramen, gevels, rolluiken en rolluik deuren ontwikkelt en produceert. Heroal systemen stellen nieuwe normen voor innovatie en kwaliteit, en heeft hiervoor al vele prijzen gewonnen. Sinds 1 mei 2015 wordt Heroal ook verkocht in Nederland bij Celerol.

Elektromotor Somfy

Somfy is een producent van motorisatie- en besturingselementen voor het bouwen van gevels en interieurs. Het Heroal 41 rolluik is dan ook uitvoerbaar met een elektromotor van Somfy en bij voorkeur zelfs verenigbaar met Smart-Home via Home Motion by SOMFY. Het mooie is dat u bij Somfy onderdelen standaard recht heeft op 5 jaar garantie. Uiteraard bieden wij ook Somfy handzenders aan, waarmee u gemakkelijk het rolluik draadloos naar beneden en boven kan bedienen. Wilt u meer weten over de Somfy rolluiken en handzenders? Bekijk dan de Somfy rolluik pagina.

Contact

Bent u geïnteresseerd in het Heroal 41 rolluik en heeft u hier enkele vragen over of heeft u misschien opmerkingen over een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op via info@celerol.nl of bel naar 070 204 0240. Een van onze medewerkers helpt u graag verder.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons