Stalen Rolluiken

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Stalen rolluiken

Stalen rolluiken zijn de beste rolluiken om inbrekers buiten de deur te houden. Deze rolluiken uit ons assortiment zijn uitermate geschikt om dagelijks uw pand of woning te beschermen. Onze rolluiken kunnen wij zowel binnen als buiten monteren. Iedere stalen rolluik uit ons assortiment voldoet aan de eisen. Deze rolluiken zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en kunnen wij geheel op maat maken, zodat het perfect aansluit op uw woning of pand. Wanneer u kiest voor een stalen rolluik van Celerol, dan ontzorgen wij u volledig van rolluikkast tot de geleiderail. Wilt u er zeker van zijn dat uw woning of pand inbraakwerend is? Neem dan contact met ons op.

Stalen Rolluiken

Somfy Rolluiken 

Bij Celerol werken wij enkel met de beste materialen en de meest kwalitatieve merken. Een van de rolluik merken die verkrijgbaar is bij Celerol, zijn de Somfy rolluiken. Veel mensen kiezen voor Somfy rolluiken omdat deze rolluiken zorgen voor totale afsluiting. Het werkt erg goed isolerend en de Somfy rolluiken zijn tevens ook warmtewerend. Verder bieden deze rolluiken natuurlijk extra veiligheid en kunnen wij u garanderen dat een inbreker wel twee keer zal nadenken voordat diegene overweegt om bij u in te breken. Ook is het mogelijk om deze rolluiken elektrisch te bedienen via een afstandsbediening of schakelaar. Overige A merken die wij aanbieden zijn:

  • Altron
  • Heroal
  • Roma
  • Smits
  • Velux
  • Verano
  • Winsol

Wilt u een Somfy rolluik laten plaatsen of een rolluik van de bovenstaande merken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers kunnen een offerte op maat voor u opstellen. Ook kunt u ons berichten via Facebook om uw vragen te stellen.

Elektrische rolluiken buiten – Stalen rolluiken

Wilt u met een druk op de knop uw rolluiken bedienen? Kies dan voor elektrische rolluiken buiten. Onze elektrische rolluiken kunnen wij buiten voor u plaatsen. Ook kennen onze elektrische rolluiken vele voordelen zoals op afstand bedienen via uw mobiele telefoon, minder slijtage doordat alles elektronisch wordt geregeld. Heeft u meerdere rolluiken nodig? Ook dan is het verstandiger om te kiezen voor elektrische rolluiken buiten. Zo voorkomt u veel tijd en moeite, zeker wanneer het gaat om grote rolluiken. Bij slecht weer kan het erg veel moeite kosten om grote rolluiken zelf te bedienen. Mocht u pech hebben met uw elektrische rolluiken, dan kunt u altijd onze  rolluik monteur inschakelen. 

Contact

Wilt u meer informatie over onze stalen rolluiken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-204 0240 of stuur een e-mail naar info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Den Haag voor een kopje koffie of advies. Adres: Cilliersstraat 29, 2572 AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons