Rolluiken Den Haag

Geen wachttijden! Geen doorschakelingen! Direct persoonlijk met een van onze technische specialisten aan de lijn!

Storingsnummers
0620435686 | 0620183767 | 0624937474

Rolluiken Den Haag

Rolluiken Den Haag plaatsen? Dat doet u bij de rolluiken specialist van Den Haag, namelijk Celerol. Met tientallen jaren aan ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om rolluiken te plaatsen in Den Haag. Sinds 1995 plaatsen wij met ons team van professionals rolluiken door het hele land. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun woning of winkel extra te beveiligen om zo een inbraak te voorkomen. 

In de afgelopen jaren heeft Celerol voornamelijk rolluiken geplaatst in Den Haag en Rotterdam. En dat is natuurlijk niet voor niks geweest, aangezien het aantal ‘’pogingen tot inbraak’’ vele malen lager is dan een aantal jaren geleden. Al duizenden zijn u al voor geweest met het plaatsen van rolluiken in Den Haag, dus waar wacht u nog op? Laat deze week nog uw woning of winkel extra beveiligen met onze kwalitatieve rolluiken.

Rolluiken Den Haag

Rolluiken op maat Den Haag – Rolluiken Den Haag

Iedereen is natuurlijk trots op zijn bezittingen, of het nu gaat om een woning of een winkel. Echter zullen er altijd inbrekers actief zijn. Om uw bezittingen zo goed mogelijk te beveiligen raden wij iedereen aan om te kiezen voor een rolluik. Uit onderzoek is ook gebleken dat rolluiken een hele belangrijke rol spelen bij het beveiligen van uw pand of woning tegen inbrekers.

Vaak beginnen inbrekers er niet eens aan wanneer zij zien dat u een stevig rolluik heeft. Mocht een inbreker toch een gok willen wagen, dan kunt u ervan uitgaan dat het luik de inbreker zodanig zal vertragen dat de politie er in 95% van de gevallen eerder bij is dan dat een inbreker bij u binnen is weten te komen.

Met ons team van professionals hebben wij verschillende ondernemers en woningbezitters mogen helpen in Den Haag. Geen pand of woning is hetzelfde, daarom bieden wij ook rolluiken op maat in Den Haag aan maar ook op maat gemaakte rolluiken Rotterdam. Wanneer u kiest voor rolluiken op maat Den Haag, zullen een aantal medewerkers van Celerol bij u langskomen om alle inbraakgevoelige punten vast te stellen. Onze medewerkers kunnen u gratis van advies voorzien zodat u zelf geen onnodige kosten hoeft te maken bij het beveiligen van uw pand of woning. Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten waar wij momenteel mee bezig zijn en/of hebben afgerond? Zorg er dan voor dat u ons op Facebook volgt!

 

Contact

Wilt u meer informatie over Rolluiken Den Haag? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken op 070-204 0240 of stuur een e-mail naar info@celerol.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij onze vestiging in Den Haag voor een kopje koffie of advies. Adres: Cilliersstraat 29, 2572 AS Den Haag.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons