Over ons

Celerol – De Rolluiken Specialist

Celerol is een rolluiken specialist, gevestigd in Den Haag in Zuid-Holland. Sinds 1995 zijn wij al een bekende naam in de wereld van elektrische rolluiken. U kunt bij ons terecht voor het op maat laten maken en monteren van rolluiken voor uw woning, winkelpand, bedrijfspand of garage. Daarnaast bieden wij ook een reparatieservice en een 24-uurs storingsdienst aan die 365 dagen per jaar bereikbaar is.

Waarom kiezen voor Celerol?

Celerol is een specialist in rolluiken en biedt allerlei soorten rolluiken. Wij hebben voor elk pand wel een passend rolluik. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een gesloten rolluik voor uw garage of woning. Een perfo rolluik is weer zeer geschikt voor overdekte winkelcentra en een buis rolluik is ideaal voor winkelstraten. Onze woning rolluiken zijn speciaal voor huizen. Uiteraard zijn al onze rolluiken inbraakwerend en makkelijk in gebruik met een handzender van Simu Somfy of GNS

Reparatie &
Onderhoud

Mocht u een defect hebben aan uw rolluik, dan kunt u ervoor kiezen om uw rolluik door ons te laten repareren. Wij zijn ook in de reparatie en het onderhoud van rolluiken actief binnen heel Zuid-Holland. 

Woont u bijvoorbeeld in Dordrecht? Dan is dat geen probleem en kunt u voor onze rolluiken reparatie Dordrecht ook terecht bij ons. Als u last heeft van een storing, dan kunt u onze storingsdienst telefonisch bereiken op elk moment van de dag.

Wij staan niet alleen klaar voor onze klanten, maar ook als u geen klant bent van Celerol kunt u bij ons terecht voor het oplossen van uw storing.

De kosten van een reparatie zijn afhankelijk van het defect en de grootte van de te repareren rolluik. Voor meer informatie over het onderhoud en de reparatie kunt u een kijkje nemen op de pagina van Rolluik reparatie.

Service is onze focus

Door kwalitatieve service houden wij onze klanten tevreden

  • Klantenservice 95% 95%
  • Kwaliteit 98% 98%
  • Transparantie 100% 100%

Jaar ervaring

Rolluiken gebouwd

Teamleden

Bel ons