Winkel Rolluik

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Winkel Rolluik 
kopen?

Er wordt erg veel ingebroken in winkels en dit is vooral het geval bij winkels die niet goed beveiligd zijn en niet goed worden afgesloten. Daarom is het van essentieel belang dat u een kwalitatief goede rolluik laat plaatsen voor de ingang van uw winkel. Bij Celerol rolluik specialist bent u aan het juiste adres. Wij bieden namelijk allerlei soorten rolluiken aan voor huizen, garages, bedrijfspanden en natuurlijk ook voor winkelpanden. Bekijk snel ons aanbod voor meer informatie over de verschillende rolluiken die wij aanbieden

Rolluik winkel

We kunnen vooropstellen dat een rolluik voor een winkel tegenwoordig noodzakelijk is. Maar er moet uiteraard ook gekeken worden naar wat voor soort rolluik het best bij een winkel past. Dit is namelijk niet hetzelfde als van bijvoorbeeld een huis of een garage. Bij winkels in winkelstraten en winkelcentra is het namelijk nog wel de bedoeling dat het duidelijk zichtbaar is dat zich hier winkels bevinden. Daarom bieden wij bij Celerol twee verschillende soorten rolluiken aan die ideaal zijn voor winkelpanden. Zo hebben wij de Perfo rolluik en de Buis rolluik.

Rolpoort C77

De Rolpoort C77 van Celerol is een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van stevig aluminium geleiders. Het pantser is opgebouwd uit dubbelwandige aluminium bolvormige geïsoleerde lamellen, waarbij aan de onderzijde afgewerkt is met een aluminium onderlijst. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Misschien heeft u al een reden in uw hoofd waarom uw rolluiken op uw woning wilt of misschien nog niet? Een van de voorbeelden kan zijn dat er in uw buurt wel eens wordt ingebroken. Een inbreker kiest meestal voor een woning die het eenvoudigst toegankelijk is. Gelukkig heeft Celerol daar een oplossing voor: een rolluik voor uw woning. Hierdoor is uw huis en uzelf beter beschermd. Ten tweede zijn rolluiken ideaal als het gaat om isolatie van uw huis en zorgen deze voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind, regen en geluidsoverlast.

Perfo rolluik

De perfo rolluik is een ideale oplossing voor als u uw winkel optimaal wilt beschermen tegen inbraak en vandalisme, maar toch een goede doorkijk voor voorbijgangers wilt creëren. Deze rolluik bevat microperforaties die voor een ruime doorzicht van 70% zorgen. Het pantser bestaat uit enkelwandige stalen, bolvormige lamellen voorzien van perforatie en de onderzijde is afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst voorzien van een rubberen afsluitprofiel. Dankzij de stevige materialen biedt deze rolluik een solide afscherming.

Buis Rolluik

Als u op zoek bent naar een goede rolluik voor uw winkelpand die net wat meer inkijk heeft dan de perfo rolluik, dan is de buis rolluik de geschikte rolluik. Deze rolluik heeft een neutrale uitstraling, een afsluiting met verbindingsschakels en een optimale doorzicht van maarliefst 80%. Deze rolluik ziet men veel terug bij de ingangen van overdekte shopping malls. Het pantser bestaat uit rechte ronde buizen, die onderling met elkaar verbonden zijn d.m.v. koppel schakels. Deze zijn aan de onderzijde afgewerkt met een dubbelwandig sluitlijst van een rubberen afsluitprofiel.

Winkelrolluik bestellen?

Bent u geïnteresseerd in een kwalitatief goede en stevige rolluik voor uw winkel, maar weet u nog niet zo goed wat voor soort rolluik het best bij uw winkelpand past? Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact met ons opnemen via: 070 204 0240 of een mail sturen naar: info@celerol.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om het contactformulier in te vullen met uw vraag.

Kwalitatieve service

 

Duman

Client

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons