Woning Rolluik

Klik op de onderstaande knop en neem contact op!

Woning Rolluik 
kopen?

Een zeer goede manier om u zelf en het huis te beschermen zijn rolluiken. De belangrijkste reden is toch de extra beveiliging tegen inbrekers. Een inbreker kiest meestal voor een woning die het eenvoudigst toegankelijk is. Ten tweede zijn rolluiken ideaal als het gaat om isolatie van u huis en zorgen voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind, regen en geluidsoverlast. Tevens beschikbaar voor het afschermen van garages d.m.v. een Rolpoort C77.

Kenmerken Rolpoort C77

 –  Geschikt voor woningen en garages.
– Strak design voor elegante uitstraling.
– Inbraakwerend als isolerend.
– Geïntegreerde tochtstrippen

Rolpoort C77

De Rolpoort C77 van Celerol is een inbraak werend rolluik welke standaard voorzien is van stevig aluminium geleiders. Het pantser is opgebouwd uit dubbelwandige aluminium bolvormige geïsoleerde lamellen, waarbij aan de onderzijde afgewerkt is met een aluminium onderlijst. Standaard wordt het rolluik voorzien van een 230 V elektrische buisaandrijving. Misschien heeft u al een reden in uw hoofd waarom uw rolluiken op uw woning wilt of misschien nog niet? Een van de voorbeelden kan zijn dat er in uw buurt wel eens wordt ingebroken. Een inbreker kiest meestal voor een woning die het eenvoudigst toegankelijk is. Gelukkig heeft Celerol daar een oplossing voor: een rolluik voor uw woning. Hierdoor is uw huis en uzelf beter beschermd. Ten tweede zijn rolluiken ideaal als het gaat om isolatie van uw huis en zorgen deze voor het verduisteren van uw slaapkamer of voor bescherming tegen wind, regen en geluidsoverlast.

De voordelen aan een rolluik voor uw woning?

Er zijn verschillende voordelen aan het nemen van een rolluik voor uw woning. Een rolluik kan dienen als zonwering. In de zomer kan het erg warm worden als de zon lang naar binnen schijnt, dus zorgt het rolluik voor een aangename temperatuur binnen. Woont u in een buurt waar regelmatig een inbraak plaatsvindt of wilt u het risico op een inbraak verkleinen? Wanneer een inbreker uw rolluiken ziet, denkt de inbreker wel even na of dit het juiste huis is. Het is een flinke klus om een rolluik omhoog te krijgen en er zijn genoeg woningen die een makkelijker doelwit vormen. Naast inbraak houdt het rolluik met een schuimlaag ertussen ook geluid tegen. Zo heeft u nooit meer last van die drukke weg naast uw huis. Dezelfde schuimlaag zorgt er ook voor dat het rolluik een isolerende werking heeft. In de zomer blijft uw woning heerlijk koel waardoor u geen energiekosten heeft voor ventilatie. In de winter zorgt een rolluik ervoor dat de warmte juist binnen blijft waardoor u minder hoge stookkosten heeft. Tot slot zorgt het rolluik voor meer privacy. Geen glurende buren meer vanaf nu!

Overige rolluiken

Naast de woning rolluik biedt Celerol ook de garage rolluik en de winkel rolluik aan. Afhankelijk van de plaats waar u uw rolluik wilt laten plaatsen, bieden wij verschillende soorten inbraakwerende rolluiken. Bekijk de pagina winkel rolluik en de pagina garage rolluik voor meer informatie hierover.

Kwalitatieve service

 

Celerol heeft bij ons rolluiken geplaatst, deze mannen weten wat ze doen en leveren goed werk af, niks is teveel gevraagd, bij hun ben je als klant ook echt koning, komen hun afspraken na en helpen je graag. Wij van Car Center S.Duman zijn dan ook zeer tevreden vandaar ook de 5 sterren.

Neem contact op

verstuur ons een bericht

Heeft u vragen, suggesties of feedback?

Verstuur ons een bericht.

Bel ons